Procés consultiu "Casa Estrada" i "Masia Can Sunyer"
L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca inicia un procés consultiu obert a tothom, on els ciutadans i ciutadanes tenim l'oportunitat d'expressar les nostres demandes i possibles visions d'utilitat cap aquests equipaments. És un procés consultiu no vinculant que servirà per a que l'Ajuntament obtingui una resposta dels veïns i veïnes, recollint les seves idees envers aquests espais.
Continuar
 
Identifica't amb el teu DNI o NIE abans de començar *

Necessitem el teu número de DNI o NIE per comprovar que ets una persona empadronada a Sant Andreu de la Barca (Només s'acceptarà una votació per DNI o NIE).
 
Nota legal

En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’inclouran al fitxer “Comunicació i Participació” de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, i s’utilitzaran per gestionar la tramitació d’aquest procediment i fer-ne el seguiment. Teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar una sol·licitud a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca (Plaça de l’Ajuntament, núm.1 08740 Sant Andreu de la Barca) o www.sabarca.cat.
     
 
CASA ESTRADA

Casa residencial construïda el 1923, que va ser propietat de l'industrial Josep Ros Estrada. Situada al nucli antic, concretament al carrer de l'Església 6, va ser adquirida per l'Ajuntament l'any 2009 i habilitada com a escola bressol.

Els principals espais d'aquest equipament són els següents: Un solar de 1000m2 i una edifició de 632m2 construïts i 454m2 útils. Té un jardí amb un parc infantil de 820m2. Actualment està reformada i en bon estat de conservació. Més informació: https://goo.gl/HQZ9aP
 
A què vols que l'Ajuntament destini la Casa Estrada? * 
Argumenta la teva opció triada!

Si no tens res a dir, pressiona Enter o la fletxa
 
MASIA CAN SUNYER

També coneguda com a Can Santacana, és una masia d'estil popular situada al número 9 del carrer Aneto, al costat del barri del Palau i just davant de l'Ermita. Va ser adquirida l'any 2016 per l'Ajuntament, incorporant-la al patrimoni arquitectònic de la ciutat.

Els principals espais d'aquest equipament són els següentsUn solar de 4.014m2 i una edificació de 868m2 construïts i 800m2 útils, a més d'edificacions auxiliars i un jardí. Està pendent de reforma. 

 
A que vols que l'Ajuntament destini la Masia Can Sunyer? * 
Argumenta la teva opció triada!

Si no tens res a dir, pressiona Enter o la fletxa
Moltes gràcies per donar-nos la teva opinió. Entre tots, construïm una ciutat oberta i participativa cap a un futur millor!
Més info a www.sabarca.cat
Powered by Typeform
Powered by Typeform